Jag är så nöjd med tandblekningen

Hej och hallå! Det var verkligen längesen! Äntligen är jag tillbaka på bloggen efter flera månader! Det är livet som har kommit emellan och det ena har lett till det tredje som har gjort att bloggen hamnat i skymundan men nu är jag som sagt tillbaka. Jag har varit på en skönhetssalong som heter Spraytanten och tänkte att det kunde vara en bra sak att skriva om idag. Spraytanten är en salong för dem som vill få gjort en tandblekning i Huddinge eller Haninge

Jag är alltså en av dem som har gått dit och fått gjort en tandblekning i Huddinge och det blev alla tiders! Jag hade komplex för mina missfärgade tänder som var ett resultat av flera års rökning och kaffedrickande. Cigaretterna har jag slutat med för fem år sedan men att sluta med kaffet varken vill jag eller kan jag. Trots att jag är noggrann med att borsta tänderna och även köpt tandkrämer som har sagts haft tandblekande effekt så blev det ingen skillnad på mina missfärgade tänder. Därför är jag glad att jag gick till Spraytanten och på ett lätt sätt med hjälp av deras tandblekning i Huddinge blev av med mina missfärgade tänder. Så himla lätt det var att få ett leende att slippa skämmas över! Spraytanten är en professionell skönhetssalong som alla kan vända sig till som vill få utfört en tandblekning i Huddinge eller Haninge, men det finns så många fler saker som det går att få hjälp med utöver detta, och skulle du vara intresserad av att få veta mer om de behandlingar som finns så är det bara att du hör av dig till Spraytanten eller så kan du kika in på deras hemsida.