Tollarps Bilskrot AB

God morgon, god morgon och välkomna till min blogg alla mina schyssta läsare. Jag hoppas att ni haft en bra helg och att ni nu så här på måndagen känner er pigga och utvilade. Dagens inlägg kommer att handla om ett företag som sysslar med bildemontering. Jag tror säkert att det finns en och annan som sökt efter någon bilskrot i Tomelilla med omnejd så därför skriver jag det här inlägget så att ni får reda på att Tollarps Bilskrot AB finns. 

Det kan vara lite känslomässigt svårt att göra sig av med en bil som gjort sitt. Det är som att avsluta ett förhållande. Därför misstänker jag att en och annan drar sig för att åka till skroten men det är bara dumt. Släpp det gamla och gå vidare, eller åk vidare heter det kanske när det gäller bilen? Mister du en står det tusen andra och väntar, mycket snyggare och fräschare, köp en ny bil i stället och skrota den gamla! Tollarps Bilskrot finns till för dig som behöver en bilskrot i Tomelilla, Hörby och Kristianstad och de har bedrivit verksamhet inom bildemontering under många år. Jag känner mig uppriktigt sagt väldigt nöjd med det här företaget och deras fina kundservice. När det var min bil som skulle skrotas fick jag den hjälp jag behövde. Alla slags bilar, spelar ingen roll om det är en stor eller liten bil eller vilken modell det är, kan skotas på denna bilskrot i Tomelilla. Det är så himla bra och miljövänligt att lämna sin skrotfärdiga bil dit så alla som bryr sig om klimatet och miljön ska självklart se till att vända sig dit och heller inte dra ut på detta för länge. Hör gärna av er till Tollarps Bilskrot om det är någonting ni undrar över!